Pokrmy z jednoho kotlíku

Bramborový guláš s uzeninou

Suroviny: 1 500 g brambor, 500 g uzeniny, 200 g sádla, 2 cibule, 4 stroužky česneku, hladká mouka, kečup, mletá paprika, majoránka, sůl, voda. Postup: V kotlíku rozpustíme sádlo a...

Masobramborová pochoutka

Suroviny: 500 g hovězího masa (z kýty nebo plece), 3 000 g brambor, hlavička česneku, celá skořice, stolní olej nebo sádlo, sůl. Postup: Maso nakrájíme na kostičky a osolíme. Ve větším hrnci...

Rizoto z vepřové konzervy

Suroviny: 6 varných sáčků rýže, 1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě, 1 malá konzerva sterilovaného hrášku, sůl, mletá paprika, lžíce sádla, 2 cibule, 1 zelená paprika, kečup, pitná...

Vaječina

Suroviny:  20 ks vajec, 300 g uzené slaniny, sůl, pažitka. Postup:  Slaninu nakrájíme na kostičky a za občasného míchání osmahneme. Přidáme vejce, podle chuti osolíme a za stálého míchání...